CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Diensten
Op het gebied van het creëren en verbeteren van het framework voor jouw (online) business hebben we heel veel kennis en praktische vaardigheden in huis. Wij willen dat jouw Framework voor Online Succes een sterke basis is voor de groei van jouw, de efficiency en de mate waarin je bedrijf ‘hands-off’ draait.

Niet alleen strategisch advies (met loze theorieën), niet alleen tactisch (zeggen welke software, tools en diensten te gebruiken) maar ook praktisch, echt werk uit handen nemen door te ontwerpen, te bouwen en op te leveren. Dat is waar we voor staan!

Strategisch en Tactisch bedrijfsadvies

Als je overweegt een nieuw product, dienst of online cursus of programma te lanceren dan is ons ‘strategisch & tactisch bedrijfsadvies’ mogelijk datgene dat je nodig hebt.
Hoeveel kennis, kunde en ervaring je ook hebt als het gaat om je eigen bedrijf, het is het soms handig om een ervaren sparringpartner te hebben. Niet vrijblijvend ‘kletsen’, maar -na een eerste gesprek- een concreet eind doel. Denk aan:
 • Analyze huidige business en in kaart brengen kansen;
 • ​Uitwerken funnel flow en benodigdheden (tools, software kennis, mensen);
 • ​Het maken van een lanceringsplan.

Marketing & Sales Funnel design en ontwikkeling

Van eerste (online) contact naar een tevreden terugkerende klant, dat is het doel van de marketing & sales funnels die wij creëren voor onze klanten. Niet alleen het uitstippelen van die klantreis, maar ook het bepalen van de benodigde funnels, webpage en geautomatiseerde mailsystemen waarbij ook het ontwerp en het bouwen door ons gedaan kan worden. 
Denk hierbij aan:
 • Opt-in Funnel : Waarmee je waardevolle leads genereert zodat je ze later (geautomatiseerd) kan opvolgen voor ‘kei hard’ resultaat;
 • Mini-Course Funnel: ​Je klant laten proeven van hetgeen jij ze te bieden hebt, gratis of tegen een interessante prijs;
 • Webinar Funnel: Hoe hoger de prijs, hoe meer duidelijkheid en vertrouwen er moet zijn, een webinar funnel (live of geautomatiseerd) kan uitkomst bieden bij de verkoop van mid- to high end producten of diensten;
 • ​Strategiesessie Funnel: Persoonlijk contact met warme leads is dé manier voor het sluiten van high end verkopen. Dit type funnel is essentieel voor een efficiënte workflow en een hoge ‘closing rate’;
 • ​Sales Funnel: ‘In the end’ wil je een maximaal aantal klanten verwelkomen waarbij je een goede marge hebt. Een sales funnel die informerend en overtuigend is, is daarbij noodzaak. Betalen via iDeal, Bancontact, Credit Card of PayPal en andere methoden moet zonder moeite kunnen, maar ook psychologisch moeten (potentiele) klanten het juist pad (kunnen) bewandelen om te komen tot een hoge orderwaarde;
 • Post-Pay Upsell/Downsell Funnel: Mensen die enthousiast zijn en een beslissing maken om te kopen kunnen in een serieuze ‘buyers mood’ terecht komen. Daar speel je op in met een Post Pay Upsell / Downsell Funnel. Aanvullende behoeften van je klant kun je bevredigen en de klantwaarde en winst stijgt.
Op bovenstaande funnels zijn tal van variaties mogelijk om nog beter in te spelen op je specifieke business en persoonlijke wensen. Eventueel worden de funnels aangevuld met een Funnel Connected Website en waar van toepassing met een Members Area. Hoe dan ook moet het geheel ervoor zorgen dat het jouw, op maat gemaakte, Framework voor Online Succes is.

Meer weten, plan een ontdekgesprek.

Virtuele ondersteuning / VA (Virtual Assistant) werkzaamheden

Nieuwe tijden en nieuwe inzichten leiden vaak tot de wens om aanpassingen te laten doorvoeren in bestaande of nieuwe websites en funnels. Mogelijk heb je aanvullende of specialistische expertise nodig. Wij kunnen je (online) business van dienst zijn met (doorlopende) ondersteuning op het gebied van o.a.:
 • Design;
 • ​Video editing;
 • ​Blogs schrijven;
 • ​E-mails en nieuwsbrieven schrijven;
 • ​Copywriting;
 • ​Presentaties maken;
 • ​Klantenservice.
We zijn daarbij gespecialiseerd in tools als:
 • Actionetics;
 • ​Clickfunnels;
 • ​Active Campaign;
 • ​Screenflow;
 • ​Canva;
 • ​PayPro;
 • ​CFPay;
 • ​Calendly;
 • ​En meer...
Om te zorgen dat er een match is qua werkzaamheden en persoonlijk is voor het aangaan van een dergelijke samenwerking altijd een ontdekgesprek nodig.

E-mail marketing & E-mail automation 

Van het opzetten van een e-mailcampagne tot het inrichten van geautomatiseerde, op maat gesneden, e-mailreeksen die op gezette momenten verstuurd worden. Het is allemaal mogelijk. Wij zijn in staat om potentiele klanten, met de juiste tekst te leiden door de know- like- en trustfase waardoor ze een ideale klantreis ervaren. 

Strategie, hulp bij de keuze voor software en tools en de praktische uitvoering (schrijven, ontwerp, tot inplannen en verzenden) je bent bij ons aan het juiste adres.

Sluit onze visie aan bij jouw wensen? Ontdek het, plan een ontdekgesprek

Ontwerp & creatie online trainingsomgeving/ besloten ledenomgeving

Het creëren van een schaalbaar bedrijf waarbij omzet en winst, niet 1-op-1 gepaard gaan met ‘meer uren werken’ is voor velen een ideale situatie. Een ‘Members Area’ met een online training kan daar een ideale oplossing voor zijn.
Vanzelfsprekend is het van belang dat deelnemers aan je training of cursus niet alleen starten, maar de cursus ook afronden en daarbij maximaal resultaat halen. Een juiste opbouw, inhoud en tools die je aanreikt zijn daarvoor van belang.
Wij hebben inmiddels ruime ervaring met het ontwerpen en daadwerkelijk bouwen van zowel de trainingen als ook de online trainingsomgeving ofwel een besloten ledenomgeving die onder meer de volgende kenmerken heeft:
 • professionele vormgeving;
 • ​secties of modules flexibel toegankelijk maken;
 • ​secties of modules ‘druppelsgewijs’ beschikbaar maken;
 • ​secties of modules als Up-Sell beschikbaar te maken.
Wil je sparren? Plan een ontdekgesprek.

Opleiden (virtueel) team

Het uitbesteden van taken aan een specialistisch bureau is erg waardevol. Toch is het soms handig om bepaalde taken (op den duur) zelf te doen of te laten uitvoeren door iemand uit je eigen team. Bijvoorbeeld als er in je bedrijf nog onbenutte capaciteit (qua tijd, kennis en vaardigheden) is.
 
Het is ons streven dat we, op verzoek, alle werkzaamheden die wij verrichten ook kunnen overdragen. Of het nu gaat om het aanpassen van een tekst op een webpagina, het versturen van een nieuwsbrief het dupliceren van een funnel (voor een nieuwe ‘lead magnet’) of het ontwerpen en bouwen van je hele online business.

Wij leiden jou of je (virtuele) team graag op zodat je een goede balans hebt tussen uitbesteden en zelf doen. 

Disclaimer

Wij doen geen garanties op het gebied van te behalen omzet of winstdoelstellingen. Doelstellingen op het gebied van omzet en winst zijn afhankelijk van veel factoren buiten de inzet die je van ons kunt verwachten. Om die reden geven wij géén harde garanties af. Elke klant die met ons gewerkt heeft zal bevestigen dat wij ons, binnen de scope van het project of de taak,100% inzetten ten aanzien van ons creatief brein, onze expertise en beschikbare tijd. 

Ons talent ligt op het vlak van ‘commerciële ideevorming’, maar onze focus ligt op het implementeren daarvan. Elk idee en elke strategie is immers waardeloos zonder implementatie. 
Bij ons geen oneindige theorieën, wij hebben heel veel funnels gebouwd en dat doen we nog steeds iedere dag. We weten waar we over praten en dat zorgt ervoor dat we zo efficiënt mogelijk werken.  Benieuwd naar de vorige projecten die we hebben uitgevoerd? Op deze pagina vind je meer informatie. 

Hopelijk heb je op deze pagina een goed beeld gekregen van de mogelijkheden. Wij zijn ervan overtuigd dat ieder bedrijf -van kapsalon tot restaurant en van spreker tot freelancer- baat kan hebben bij één of meerdere funnels. Wij geloven niet in standaard pakketten, maar in een maatwerk. Ieder bedrijf is immers uniek en maatwerk leidt tot het beste resultaat. We werken daarom altijd met een ontdekgesprek. Dit is een gesprek (via telefoon of Skype) waarin we binnen 15 minuten kijken of er een match is qua project en persoonlijkheid. 

Wij willen jouw bedrijf kunnen behandelen als ons eigen bedrijf en dat betekent dat we niet met iedereen werken. Wij willen zeker zijn dat het streven naar een prettige werksituatie, hard werken en het behalen van succes van beiden kanten komt. Als de match er is, kan er een magische samenwerking ontstaan en dat is ZO GAAF!
Funnel Connected Website Template via Ementes.